BET Awards 2015.

Täna vaatame jällegi, milliseid uusi ja huvitavaid stiile oli näha 2015 BET auhindade jagamisel. Kulme vaatame loomulikult keskendunumalt kui keegi teine ja toome Sinuni lihtsalt ja selgelt selle, mis on kõige olulisem ning mida on vaja teada, et olla kursis kulmumaailmas toimuvaga.

Zendaya Coleman

Milline pluus! Pole midagi paremat enesele tähelepanu tõmbamiseks, kui tuhandete kristallide sära. Loomulikult on heas korras ka Zendaya kulmud. Respect!

Justine Skye

Kuldsed ehted ja rõhutatud kontrastid. Kui kandja on piisavalt enesekindel, siis muudavad need naise jõuliselt ilusaks valitsejannaks. Justine Skyne näitas uhkusega säärast stiili. Samuti peame tunnustama teda ilusate, selgete kontuuridega suurte kulmude eest.

Tracee Ellis Ross

Valge kleit on suvel alati kindla peale minek. Samuti ei häbene Tracee välja näidata oma suuri ja julgeid kulme. Jah, arvestades üldist stiili, oleksid ka väiksemad kulmud kindlasti sellise välimuse juures liiga kõhetud.

Kelly Rowland

Alati stiilne Kelly Roland valis musta värvi. Väga klassikaline ja väljapeetud - täpselt nagu ka ta hästi hooldatud ja ilusa kaarega kulmud.

Janelle Monaé

Kuldse ja tumedate toonide kombineerimine on samuti kindla peale minek saavutamaks elegantset ja klassikaliselt ilusat üldist stiili. Janelle Monaé kulmud on olnud juba pikemat aega ilusad ja suured. Ja täpselt nii oli see ka BET auhindade jagamisel.

Tinashe

Tinashe on olnud alagi julge - nii ka seekord. Ussinaha stiilis kleidimuster sobib ideaalselt tumeda nahaga. Samuti on aja jooksul järjest julgemaks ja suuremaks muutunud Tinashe kulmud. Sa oled õigel teel - tere tulemast lopsakate kulmudega tüdrukute maffiasse!

La La Anthony

Klassikaline ja samas väga stiilse mustriga tumesinine kleit sobis La La Anthony-le väga hästi. Loomulikult ei saa märkimata jätta ka La La kulme. Need on olnud juba pikemat aega väga täpselt hooldatud ja igati hoogsa kaarega. On näha, et nende kulmudega on tööd tehtud.