Oma kogemusest räägib AirLashes LashLift protseduuri läbinud Signe (24)

Miks valisid AirLashes LashLift protseduuri? 

Ausalt öeldes ei ole mu ripsemed just kõige ilusamad ja suuremad. Ja ma soovisin lihtsalt proovida midagi uut. Lisaks olin ma ka ära tüdinenud ripsmepikendustest, mis jäid tükilisteks. No ühesõnaga ma tahtsin proovida midagi teistsugust.      

Kuidas protseduur möödus? 

No eks alguses oli veidi imelik tunne, kui tehnik kõigepealt mu ülemised laud kinni teipis ja siis alumised. Põhimõtteliselt olid mõlemad silmad kinni teibitud. Samas valus küll ei olnud ja õnneks sai ka tehnikuga vabalt juttu ajada. See on kindalsti protseduur, mida peaksid tegema jutukad inimesed, muidu võib olla umbes pool tundi niisama silmad kinni lamada päris igav. Ja kui tehnik juttu ei aja, siis võiks kindalsti kõrvaklapid kaasa võtta ja telefonist muusikat kuulata.    

Kuidas jäid rahule tulemustega?

Tegelikult olid tulemused oodatust paremad isegi. Natuke tekitas hirmu see, et peale protseduuri ei tohi 24 ennast meikida ja ripsmeid puutuda, aga kui nägin peeglist tulemust esimest korda, siis sain aru, et seda ei ole isegi vaja. Ripsmed tundusid palju suuremad ja pikemad kui enne. Ja kõige parem - need on täielikult minu enda ripsmed ja mitte mingisuguseid võõrkehasid ei ole lisatud.  

Mis on täpsemalt protseduuri tulemusena teistmoodi?

Esiteks oleksid mu ripsmed nagu maagiliselt tunduvalt pikemaks kasvanud. Täiesti uskumatu on ka see, et tänu pikematele ripsmetele tunduvad mu silmad palju suuremad ja ilusamad. Kuna soovisin ripsmetele võimalikult palju pikkust juurde, kasutas tehnik kõige väiksemat kaardumust (small). Tulemus oli võrreldes algse olekuga nagu öö ja päev. Kusjuures (ja ma ei tea, kas see oli ainult minu puhul nii), tundusid ripsmed eriti ilusid just järgmise päeva hommikul üles ärgates.        


Kommentaar AirLashes LashLift koolitajalt Siiri Tabri

Pikemate ja lopsakamate ripsmete efekt tekib sellest, et LashLift tehnoloogia käigus töödeldakse iga ripsmekarva eraldi. Võrreldes tavapäraste LashLift lahendustega (rääkimata ripsmepikendustest) on AirLashes LashLift  tooted tunduvalt looduslähedasemad ja naturaalsemad. Tänu sellele kahjustavad need ripsmeid oluliselt vähem kui osade teiste LashLift protseduuride käigus kastatavad tugevatoimelised kemikaalid. Tänu sellele on AirLashes LashLifti protseduur ideaalne kurnatud ripsmete taastusteks ja raviks.