Kulmumaailmas toimuvad muutused pidevalt. Iga kuu ilmub midagi uut, mis on kas täiesti jahmatama panev või lihtsalt unustatud vana uues kuues. Igal juhul on üks kindel - enam ei ole kulmud mitte mingil juhul teisejärguline element naise (ja järjest sagedamini ka mehe) välimise kujundamises, vastupidi: kulmud on väga mitme ilutrendi puhul välimuse tulipunktiks.

Mäletame ju väga hästi, mis toimus kulmumaailmas siis, kui välja ilmusid esimesed julged tüdrukukud, kelle kulmud olid suured, lopsakad ja kohevaks kammitud. Jah, see muutis kõike - alguses nad jahmatasid konservatiivsemaid, siis püüdsid osad sellele trendile vastu võidelda ja lõpuks aktsepteeriti see täielikult.

Amber Rose. Copyright Getty Images.

Kas uus trend?

Nüüd on Amber Rose tulnud välja selgelt eristuva ja julge lähenemisega ja lihtsalt ära blondeerinud oma kulmud. Kuigi see võib näida paberil väga väga rumala ideena, pole tulemus üldsegi paha, kui see naise üldise välimusega kokku sobib.

Mida siis täpsemalt tegi Amber Rose? Hiljuti ilmusid tema Instagrami kontole pildid ta täiesti jahmatama panevast ja metsikust välimusest - lühikesed blondeeritud juuksed ja blondeeritud kulmud. Ja siin tulebki välja see, mis teeb teda eriliseks ja mis seal salata ka väga efektseks - blondeeritud kulmud eristuvad selgelt tema tumeda naha taustal. Järeldus: kui kaalud kulmude blondeerimist, annab tume nahatoon sulle täieliku kindlustunde, et ei jääks muljet justkui sul polekski kulme.

Katy Perry. Copyright Getty Images.

Täpselt sama hullumeelsusega sai hakkama mõni aeg tagasi ka Katy Perry, kui temast tehit pildid ajakirja Wonderland kaanele. Erinevalt näiteks Miley-st on Kate-i kulmud küll täielikult blondid, kuid siiski oluliselt selgemate kontuuridega ja paremini märgatavad. Pigem võikski siis proovida taolist lähenemist, kui sa tahad proovida midagi uut ja pole valmis kõiki veel lõpuni šokeerima.

Miley Cyrus on loomulikult tuntud oma kustutamatu vajaduse poolest inimesi jahmatada. Vasakul on pilt sellest, kuidas ta tegi seda 2013 aastal ja paremal pilt sellest, kuidas ta tegi seda 2014. aastal.

On ainult aja küsimus, mil näeme esimesi julgeid selle trendi esindajaid ka Eestis. Kas sina võiksid olla see, kes on valmis pälvima tähelepanu, kriitikat ja imetlust, mis käib käsikäs esimeste katsetajatega. Blondeeritud kulmud koos üldise stiili-muutusega võib olla väga heaks võimaluseks tuua teisi jahmatama panevat vaheldust oma igapäevaellu. Kui soovid, võta ühendust ja teeme selle ära!