Kui sa oled pisutki kursis selle põneva alaga, kus kattub show- ja ilumaailm, siis on absoluutselt võimatu, et sa ei tea, kes on Emilia Clarke. Täna vaatamegi lähemalt selle julge Briti tüdruku edulugu ja loomulikult kulme.

Emilia Clarke. Copyright IMDB.

Emilia Clarke on briti näitlejatar, kes sündis Londonis ja kasvas üles Berkshires, Inglismaal. Huvitaval kombel oli ta isa teatri heli-insener ja ema ärinaine. Nii, nagu sageli juhtub, tabas näitlejakarjääri algus ka seda andekat tüdrukut täiesti juhuslikult - nimelt võttis ema ta kaasa etendusele “Show Boat”, mille helindamisega ta ise tegeles. Nii hakkaski talle meeldima kõik esinemisega ja etendustega seonduv juba siis, kui ta oli vaid 3-aastane. 

Aastatel 2000 - 2005 käis ta St. Edwardi koolis Oxfordis, kus esines ka kahes kooliteatri etenduses. Peale seda astus ta sisse mainekasse Drama Center kooli Londonis, kus oli kaasatud juba kümnesse etendusse. Sealt sattuski ta esmakordselt ka televisiooni maailma - nimelt tegi ta kaasa kõrvalosatäitjana BBC seriaalis Doctors, aastal 2000.

Tema eduloo juures ei ole ajakirjandusele ja teistele märkamata jäänud ka tema kulmud. Need on erakordselt lopsakad ja vahel lausa kergelt ohjeldamatud. Ometi on väga palud kriitikud tunnistanud, et just tänu sellistele “super-kulmudele” on ta nägu äärmiselt ilmekas. Ainult veidi keel-põses suhtumisega tõendab seda ka alljärgnev video.

Populaarne internativäljaanne Buzzfeed on teatanud, et “Emilial on kõige agaramalt tööd rügavad kulmud showmaailmas” ja tõenäoliselt nad ei eksi. Need ilmed on fantastilised. Järgnevalt olemegi sulle välja valinud mõned pildid tema kulmustiilidest, mis on kohati küll väga julged, aga valdavalt igati trendikad.