Kandilise näo näide: Katie Holmes

Loomulikult tuleb kandilise näo puhul keskenduda sellele, et kulmukaar muudaks seda pehmemaks. Ei tasu karta selget ja veidi kõrgema kujuga kulmukaart, mis pehmedab kandilist lõuajoont. Kumer kulmukaar on väga oluline, et siluda näo nurgelisust. Samuti ei tohiks olla liiga nurgeline ja terav kulmu lõpuosa - see tekitaks näkku veel ühe terava nurga ja just seda on kandilise näo puhul vaja vältida.

Ovaalse näo näide: Beyonce

Ovaalse näo omanikel on veidi rohkem vabadust võrreldes teiste näokujudega. Oluline on, et kulmujoon järgiks loomulikku kulmukuju ning poleks mitte mingil juhul liiga kitsas. Eriti mängib see rolli siis, kui kulmude omanikul on tihedad ja paksud juuksed. Samuti on oluline, et ovaalse näo juures oleks kulmudel selge ja terav kontuur.

Südamekujuline nägu: Reese Witherspoon

Südamekujuline (või teemantikujuline) nägu näeb välja kõige parem tugeva ja selge kaarega kulmudega. Tasuks vältida ka liigset kumerust ja valida pigem selge ja veidi teravam kulmukuju. Liigse kumeruse puhul muutuks nägu ülaosast veelgi lapikumaks. Kindlasti on oluline ka kulmude paksus - liiga kitsad kulmud on südamekujulise näo puhul selgelt ohtlikud. 

Ümmarguse näo näide: Kate Hudson

Mida ümaram on nägu, seda pikem kulmukuju tasub valida - see muudab oluliselt näo üldilmet. Kui heas mõttes "venitada" kulm pikemaks, muutub nägu oluliselt kitsamaks ja kaob ära täielik ümarus. Samuti ei tohi kulmul olla liiga suurt kulmukaart - see peab olema pigem sirgem, siis muutub näokuju piklikumaks. 

Piklik nägu: Sarah Jessica Parker

Pikliku näo muudab loomulikult kitsamaks sirge kulmujoon. Mida suurem oleks kulmukaar, seda piklikumaks muutuks nägu täiendavalt. Vahel on vaja viia kukm praktiliselt täiesti sirgeks, sest nii muutub näo üldilme tunduvalt proportsionaalsemaks.  

Suurema silmade vahelise vahega nägu: Jessica Alba

Kindalsti tuleb sellise näotüübi puhul säilitada maksimaalselt kulmude paksem siseosa - seda ei tohi mitte mingil juhul liiga palju ära kitkuda. Kulmude siseosa paksus ja väiksem kulmude vaheline vahe muudab silmade vahe visuaalselt oluliselt väiksemaks ja silmad tunduvad asetsevat teineteisele lähemal. Lisaks tuleb vältida väga pikka kulmukuju. Mida lühemad on kulmud, seda kitsamana näib vahe silmade vahel. Suurema silmavahe puhul tuleb igale kliendile läheneda kindlasti individuaalslet ja pöörata palju tähelepanu kulmudisainile - see annab näole täiesti uue ilme.

Väiksem silmade vaheline vahe: Ginnifer Goodwin

Kui silmade vaheline vahe on väke, siis tasub kindlasti viia vahe kulmude vahel laiemaks. See tähendab, et kulmude siseosa tasub muuta väiksemaks ja viia kulmud treineteisest kaugemale. Kulmudele tasub anda kaarjas kuju ja viia keskmine osa veidi kõrgemaks. Samuti tekib mulje, et kulmud on laiemad, kui nende välimine osa kitseneb. Kulmude keskmist osa tuleb tugevalt täita, et kulmud ei oleks ühtlaselt liiga kitsad.