Täna vaatame, millised on olnud väga paljude kulmu-iidoli Kim Kardashiani stiilid. Loomulikult on Kim-ile antud ka looduse poolt ilusad ja lopsakad juuksed ja kulmud. Samas on ta suutnud läheneda leidlikult erinevatele stiilidele ning tihtipeale luua suhteliselt lihtsate vahenditega suuri muutusi oma üldises väljanägemises.

Copyright Getty Images

Kimile meeldivad sageli soengud, mille puhul ei pea muretsema selle pärast, et juuksed paigast ära läheks. Säärane stiil on kindla peale minek ja ka kandjale oluliselt mugavam. Kindlasti väärib märkimist ka see, milline on Kim-i kulmude kaar. Ilusad kontuurid ja loomulik lopsakus.

Copyright Getty Images

Järjekordne stiil, mille puhul juuksed on kinnitatud nii, et poleks vaja soengu pärast muretseda. Kulmud on ilusasti hooldatud ja väga selgesti esil.

Copyright Getty Images

Lihtne ja ilus stiil, mida on lihtne teostada ja kenana hoida ka siis, kui pole aega tähelepanu pööramisele sellele, et iga juuksekarv oleks perfektselt sätitud. Suured kõrvarõngad ja ehted juustes lisavad sellisele väga lihtsale stiilile ka mõnusalt glamuuri.

Copyright Getty Images

Kui on piisavalt juustematerjali, siis on võimalik luua ka kena laineline stiil. Järjekordselt ei ole vaja väga palu ülesättimist, kui juuksed on tugevad, pikad ja loomulikult soovitud kuju hoidvad. Säärase jõulise juuksestiili puhul on ka väga oluline, et kulmud ei jääks liiga tagaplaanile, seega võib neid julgesti rõhutada.

Copyright Getty Images

Järjest populaarsemaks on muutunud ka stiil, mille puhul osa juustest on sätitud üles. Antud stiili juures on selgesti näha, kuidas see muudab näokuju ja üldist ilmet. Kindlasti on oluline keskenduda ka sellele, et kulmukaare kuju oleks sobiv.

Copyright Getty Images

Järjekordne näida sellest, kuidas lihtsate vahenditega on võimalik luua huvitav stiil. Tähelepanu tasub pöörata ka sellele, kui suurel määral võib lihtne stiilimuutus üldist välimust muuta. Säärast jõuliste juustega stiili saavad lubada endale naised, kelle kulmud on piisavalt suured ja lopsakad, vastasel juhul kaoks tasakaal.

Ühe huvitava stiiline valisime ka Kim-i näidete hulgast ka selle, mille puhul on selle kauni naise välimus jällegi hoopis teistsugune. Tegemist on lihtsasti loodava prantslannaliku stiiliga, milles on ühendatud seksikas hooletus, salapära ja klassikaline ilu. Järjekordne näida sellest, kuidas on lihtsasti võimalik anda endale täiesti uus väljanäegemine.