Su mees ei pööra su keha alumisele poolele piisavalt tähelepanu? Ei probleemi. Võid rahulikumalt hingata, lahendus on just saabunud.

Ajeee! Selliste ilmadega ei jää tõesti muud üle, kui üllatada kallimat ka oma keha alumise poolega! Hei, see pole ju kuidagi kulmudega seotud, võid nüüd šokeeritult hüüatada ja hüüata pealegi - sul on täielikult õigus. Issand, see kõik oli tehtud selleks, et mind siia lehele meelitada, võid poriseda - aga ärme targuta. Asjast. Püskid. Aluspüksid. See on tänane prioriteet. Vaatame, kuidas saad oma mehe parimas mõttes pikali jahmatada, kui oma püksid maha tõmbad! Loe ja kasuta ära - need variandid siin hüpnotiseerivad iga meessoost olendi tegema just seda, mida sina tahad. Tänada võid hiljem.


 

1. Mis paneb meie kuumas 19 kraadises suves mehe süljenäärmed tööle? Õige! Su uued alukad!

Copyright naja.co.

Mis on veel parem, kui ilusad valged alukad? Õige! Alukad, millelt vahib su mehele vastu isuäratav jäätis! Asendamatu valik meie palavate ilmadega! Ära meile siis võlgu jää, kui su mehe süljenäärmed aktiveeruvad ning temas tekib kustutamatu soov jäätist süüa. Soovid endale kohe paarikese tellida, tee seda siit.


 

2. Mmmm... Hapukurgid! Lihtsa mehe lithne niiduk!

Copyright etsy.com.

Su mees pole magusasõber, väidad. Ei probleemi! Temasugugste ja igasuguste fitness-tegelaste jaoks pakume välja asendamatu salarelva - hapukurgipüksid. Paljasta need ja su mees on su ees põlvili, valmis kõigeks, et pääseda vaid lähemale nendele isuäratavatele kurkidele. Testitud ja toimib. Telli need siit.

 

3. Topeltmunaga või ilma? Ütle mida tahad - mehed armastavad burgerit!

Copyright naja.co.

Minu mees pole mingi taimetoitlane, on osad tüdukud väitnud ja õigus neil olgu! Selliste isendite lõksu meelitamiseks on vaid üks kindel variant - buger! BURGER! Nüüd imeb see su mehe strateegiliselt endasse. Ta vahib sind ära hüpnotiseeritult ja allub igale su soovile. Ütle talle, et see on topeltmunaga ja ta ei suuda end enam tagsi hoida. Üks burger? Palun - siin


 

4. Fancy! Röstbiif on roog, millest üksi gurmaan ei keeldu!

Copyright etsy.com.

Su mees on gurmaan! Eelistab peent resto-värki ja vaid parimatest parimat! Lase tal ennast nokaudistada nende röstbiifi-püksikutega! Tõmba teksad maha ja ole valmis selleks, et su mees esialgsest hoobist toibudes hetkega sinu poole roomavaks näljaseks kiskjaks moondub, kelle ainus elueesmärk on sulle abieluettepanek teha! Oled valmis? leiad need siit.


 

5. Ta on intelligentne (või üritab olla)? Hari teda mõne väärika võõrsõna abil. Alustame krutoonidest... Bon voyage!

Copyright cafepress.co.uk.

Kui su mees vahel võõrsõnade osas targutama kipub, siis lase tal ennast harida. Alustuseks võid küsida, kas ta teab, kust tulevad krutoonid? Kui ta midagi tarka öelda ei oska, siis näita välja. Las õpib midagi, millest ka päriselt kasu on! Soovid paarikest. Bon voyage - siin need on!
 


6. Klassikaline pepperoni või hoopis ahvatlev tuunikala! Miks mitte mõlemad?

Copyright cafepress.co.uk.

Klassika! Tahad tuua oma pere-ellu veidi itaaliapärast palavust! Harrastad kombosid ega pelga maitsete segunemist? Muidugi! Tõmba vaip oma mehe jalge alt oma uute trussadega, millelt vaatab talle vastu... just! Terve pizza. Lausa elementaarne tundub nüüd öelda, et enne seda sürpriisi võid ta ära closida, küsides, kas ta soovib natuke pizzat süüa... Kindel ja resoluutne. Pidagu oma sõna ja nautigu! Siin nee on!
 


7. Säästuvariant - röstsai juustuga! Las lööb isukalt hambad sisse ja tunneb säästumõnu!

Copyright cafepress.co.uk.

Ta on rohkem selline üle-säästliku käitumisega tüüp? Eelistab kokkuhiudlikumat lähenemist! Pelgab liigseid kulutusi! Suur ahvatlev juustupurakas sellise tüübi hiirelõksu sööda-alusel on otse loomulikult alukas ainult veidi rutiinse ning samas vastupandamatu juustu-röstsaiaga. Tee veidi mustkunsti! Pane sai rösterisse, lase mõnusatel aurudel õige meeleolu tekitada ja siis... peida see ära! Las otsib üles! Teadgi kust!  Tekkis isu? Saad need püksid siit.

 

8. Hola! Su hombre soovib saada kostitatud millegi kuuma ja eksootilisega! Täida ta soovid! Käes on taco-aeg!

Copyright etsy.co.

Müüa mehele ideed mahlasest ja metsikust tacost? Õige pole vaja! Ta müüb selle idee endale ise maha ja nurub sult võimalust oma hambad sügavale selle sisse lüüa! Anna talle see võimalus! Paku oma pudulojusele kuuma välismaist värki, mis ta väikse südame hetkega puperdama tõmbab! Ja öelgu ta siis veel, et sa ei ole piisavalt metsik ja eksootiline. Ta ei ütle!  Sest ta krõbistab juba ülima mõnuga vastupandamatut tacot! Roosad taco-püksid? Siin!

 

9. Dessert lauda! Viruta ta ühe pauguga tagasi lapsepõlve, kus ta oli valmis tegema kõike isuäratava jäätisekokteili nimel.

Copyright naja.co.

Oleme jõudnud magustoiduni! Mis on veel kavalam, veel alatult geniaalsem, kui kõnetada otse su mehes elutsevat väikest poisijussi, kes on täiesti kaitsetu, kui stimuleerid tema lapsepõlvefantaasiaid ilusast suurest jäätisekokteilist. Ole valmis selleks, et su mees su edna silme ees tagasi lapsepõlve põrutab ja küsib, mida ta tegema peab, et veidi seda kokteili luristada... Edasi oskad juba ise! Leiad need püsid siit.


 

10. Kindel ja raju closing - muffini-thong!

Copyright etsy.co.

Olgu ta pätt või politsei, ühest mõnusast muffinsi-ampsust ei suuda ta keelduda! Soovid elegantselt lahti kräkkida ta südame seifi tagaukse? Siin on retsept: valmista talle hunnik soolaseid kilu-võileibu ja kui ta on need ära manustanud, küsi, kas ta soovib midagi magusat. Ole valmis, et ta su isukalt maha jookseb, kui teed pisimagi vihje mahlasele muffinile! Siin on su uued muffini-thongid.