Copyright Nadine Baggott.

Täna vaatame, kuidas korralik kulmutöö võib muuta näoilmet ka vanema naisterahava puhul. Kui vaadata PÄRAST pilte, siis ei tundugi tänase postituse kangelanna Nadine 53 aastane. Ometi täpselt see ongi ta õige vanus!

Nadine on hea näide sellest, kuidas naine võib ja peabki olema ilus sõltumata oma vanusest. Tema sõnul mitmed 45+ naised justkui närbuksid. Ühest küljest justkui on vähem klassikalisi ilutooteid, mis oleks suunatud just selles vanuseklassis naistele ja teisest küljest muutuvad paljud selles vanuses olevad naised ise passiivsemaks ja loobuvad sama kõrgetest ilu-ideaalidest, mis neil varem olid. Nadine sõnul ei tohi lasta sellel juhtuda ja just tõendamaks, et ta seisab oma sõnade taga, on ta ka ette võtnud mitmeid eksperimente iseeneda peal. Ta tõestab väga ilmekalt, et ainuüksi korrektselt hooldatud kulmud võivad väga palju naise üldilmet ja välimust muuta.

Copyright Nadine Baggott.

Mida Nadine täpselt oma kulmudega tegi?
 

Selle asemel, et valida väga tagasihoidlik lähenemine, mida paljud säärases eas naised eelistavad, otsustas ta luua endale julgema kaarega noortepärasemad kulmud. Enda sõnul sai ta inspiratsiooni järgmistest naistest: Elle Macpherson, Demi Moore, Jennifer Lopez, Julianne Moore, kes kõik on head näited sellest, et vanuse kasvamisega ei pea mitte mingil juhul kaasnema valehäbi või liigne tagasihoidlikkus.

Copyright Nadine Baggott.

Nadine sõnul on veidi vanemas eas naiste probleemiks see, et nad jäävad kinni oma igapäevasesse minimaalsesse iluhoolduse rutiini. Samas on vaja 45+ vanuses kasutada hoopis teist lähenemist, kui naised on harjunud kasutama oma varasema elu jooksul. Ta ütleb: "Sa tahad, et inimesed märkaksid su näojooni, mitte su meiki ja selleks on vaja lähenemist muuta - on vaja neutraalsemaid värve, täpset rõhuasetust ja mistahes tugevate ning järskude üleminekute vältimist.".

Siin näiteloos muudab Nadine oluliselt oma kulmukaare kuju. Ta ütleb ise: "Kui naistel ei ole reeglina selliseid kulme, nagu Cara Delevingne-il, siis ma ise tundsin, et mul pole üldse mitte mingisuguseid kulme.". Oma saladuseks õige kulmuvärvi leidmisel ja kulmude märgatavamaks muutmisel peab Nadine lauvärvi kasutamist kulmudel. Just sellega suudab ta enda sõnul välja tuua oma kulmukontuuri võimalikult efektselt. Ta rõhutab, et kulmukarvu on väga oluline värvida just karvade kasvamise suunas ning võimalikult väikeste tõmmetega. Katsed teha pikki lainelisi jooni lõppevad reeglina traagiliselt, samuti see, kui minna värvimisega karvade kasvamisele vastupidises suunas.

Oma kulmude värvimise lõppviimistluses kasutab Nadine alati ka toonitud kulmugeeli  - see aitab sulandada kulmud palju paremini ülejäänud näojoontega ning lisaplussina katab ka hallid kulmukarvad. 

Nadine on ehe näide sellest, et naise ilu ei sõltu vanusest ja muutused kulmutöö kvaliteedis võivad kaasa tuua dramaatilisi muutusi ka siis, kui oled 45+ noor.

 

Vaata videost kogu protsessi: