Copyright Daily Mail.

Sellel kaheksa-nädalasel kassil on kogu aeg nägu, nagu keegi oleks teda millegagi üllatanud. Selle põhjustavad tema silmade kohal asuvad teist värvi karvalaigud - kassi kulmud!“Kui ta sündis, olid ta mõlema silma kohal mustad täpikesed. Kui ta suuremaks kasvas, hakkasid need täpikesed muutuma kriipsukesteks. Siis tuvastasimegi, et ta meenutab järjest rohkem ja rohkem Gary Barlow-d.”

— Andy Entwistle (omanik)

See segatõugu (ehk siis ilma mingite konkreetsete tõupaberiteta) täiesti tundmatu taustaga kiisu elab Boltonis, Manchesteris. Ta on järjest tuntumaks saanud oma erakordse näoilme poolest - nimelt ta näeb välja just selline, nagu inimesed, keda on hetk tagasi üllatatud. Kiisukese puhul on see aga pidev ilme. Sellest tulenevalt on ka hakatud teda võrdlema inglise laulja Gary Barlow-ga, kellele meeldib samuti oma kulme kõrgele üles tõsta (eiriti siis, kui ta kõrgeid noote laulab).

Kiisu omanik  Andy Entwistle (40) väidab, et kassikesel olid kulmud juba sündides. 

Kui ta sündis, olid ta mõlema silma kohal mustad täpikesed. Kui ta suuremaks kasvas, hakkasid need täpikesed muutuma kriipsukesteks. Omaniku sõnul hakkaski siis talle järjest rohkem tunduma, et tema kass meenutab Gary Barlow-d.