Täna vaatame, mida vastas paljude kulmu-iidol Cara Delevingne, kui talt küsiti, mdia ta teeb selle nimel, et ta kulmud jätkuvalt suurepärased välja paistaksid. 

Copyright Getty Images.

1. Cara esimene soovitus: Lase neil kasvada!

Nii elementaarne, kui see ka ei tundu, tasub oma kulmudel kasvada lasta. Cara ütleb: "Ma lihtsalt lasen neil kasvada! Kitkun tavaliselt ära üksikud karvad, mis neist välja jäävad ja püüan kulme võimalikult vähesel määra puutuda. Samuti ei lase ma neid liiga palju puutuda teistel." Seega kinnitab ka Cara veelkord üle seda, mida oleme mitmetes postitustes öelnud: liiga palju kitkumist rikub su "kulmumängu" kindalsti ära, ükskõik, kui professionaalselt sa seda teha püüaksid.

 

2. Cara teine soovitus: Ära püüa muuta oma loomulikku kulmukuju liiga suurel määral.

Saad alati parima versiooni nendest kulmudest, millised sul loomulikult antud on. Kui soovid aga kulmukuju põhimõtteliselt muuta, jääb tulemus enamasti keskpärane. Cara ütleb: "Õnneks sain juba noorena aru, et mul pole mõtet üritada oma kulmukuju muuta. Seetõttu piirdungi vaid kerge hooldusega, ega ürita neid ümber disainida. Mind on õnistatud kulmujujuga, mis mulle meeldib - pärisin sellised kulmud oma vanaemalt. Ma ei soovita tüdrukutel üritada oma kulme liiga palju muuta - loomulikkus on alati parem." ProBrows ühtib selle arvamusega. Enne, kui lähed oma kulmude kallale sooviga need ümber disainida, tasub neid põhjalikult ning igast küljest uurida. MIda suuremal määral järgib lõpptulemus sinu kulmude loomulikku kuju, seda parem sulle. 

 

3. Cara kolmas soovitus: Pigem harja, kui kitku!

Kuigi ka see soovitus tundub samuti päris elementaarne, teame kõik tüdrukuid, kes selle vastu jätkuvalt eksivad. Cara ütleb: "Väike doos metsikust tuleb alati kasuks. Mitte miski ei asenda ilusat tugevat "kulmumängu", milles on maksimaalselt võimendatud seda, mis sulle on antud. Eemalda vaid need karvad, mis ilmselgelt su loomulikest kulmukontuuridest välja jäävad ja harja oma kulme!" Seega kinnitab ka Cara seda, mida oleme korduvalt soovitanud: ära muuda regulaarseks harjumuseks mitte kulmude kitkumist, vaid nende harjamist. Veel lisab ta, et eriti oluline on mitte üritada ümber disainida oma kulmukaare tippu. Mis iganes lähenemise sa valid, peab see põhinema sellel, mis sulle juba on looduse poolt antud. Ja kui sulle on antud vähe (jah, teame ka seda tunnet), siis pigem tasubki oma kulme karvarida karvarea haaval kasvatada ja seejärel tulemust erinevate hoolduste läbi maksimaalselt võimendada. 
 

Veel kasulikke (ja ainult veidi hullumeelseid) kulmusoovitusi...

“Karvad on karvad! Pole vahet, kas need kasvavad välja su peanahast või silmade kohalt.”

— Brian Dean

Kui juba räägime Cara Delevingne-st, siis räägime suurtest ja ilusatest kulmudest, mida tuleb korralikult kammida, et karvad sassi ei läheks ja need ikka enam-vähem samasse suunda hoiaks. Irooniliselt puutuvad aga nö "sassis kulmukarvade" probleemiga vahel kokku ka paljud tüdrukud, kelle kulmud on tunduvalt väiksemad. Mida siis teha? 

StyleSeat-i meigiproff  Brian Dean ühtib soovitusega, mida oleme oma inspiratsiooni osas korduvalt välja toonud: selleks, et kulmukarvad hoiaksid paremini, kasuta juukselakki. Lisaks ütleb ta aga: "Karvad on karvad! Pole vahet, kas need kasvavad välja su peanahast või silmade kohalt.". 

Ja tehnika, mida ta soovitab juukselaki kulmudesse kandmiseks, on päris julge. Ta ütleb: "Lase õhku natuke juukselakki, umbes paarikümne sentimeetri kaugusele oma näost, pane silmad kinni ja astu sellest läbi. Kulmud peavad saama lakist niiskeks, mitte täiesti märjaks. Seejärel harja kulme koheselt - ja loomulikutl seestpoolt väljapoole ja diagonaalset üles. Kulmu välimistest otstest harja neid käeliigutustega, mis on suunatud kõrvalestade ülemise otsa poole. Ja kui sul pole puhast kulmuharja käepärast, võta hambahari. Ei probleemi!" 


Mis seal ikka - proovi järele. Oma "kulmumängu" taseme tõstmiseks pole ükski lähenemine mitte-ortodoksne :)

Ja kuna rääkisime Cara Delevingne-st, siis saad imetleda veel tema "kulmumängu" nendest videotest. Vaata, naudi, võta eeskuju ja tegutse!