Täna vaatame, mida on õppida nendest pisut naljakatest, aga kindlasti ka õpetlikest videotest. Head vaatamist!
 


Mis muudab mehed tegelikult armukadedaks?

Esmapilgul täiesti tavalised asjad, mis võivad muuta mehed vägagi armukadedaks. Kuigi alguses võivad osad neist tunduda veidi ootamatutena, on need veidigi järele mõeldes täiesti tõesed.

Väiksed tüdrukud õpetavad meestele, kuidas naistele läheneda

Kas 5-6 aastased tüdrukud võivad mõista naisi paremini kui mehed? Vastus on ilmselgelt: jah. Siin videos näed, kuidas pisikesed tüdrukud soovitavad meestele, mida teha ja mida mitte teha, et naistega paremini toime tulla.
Mida tähendavad tegelikult 90nendate hiti "Macarena" sõnad :)

Kui sinu sünniaeg langeb X ja Y generatsiooni vahelisi piiri lähistele, siis oled kindlasti tantsinud poplaulu "Macarena" saatel. Siin väikses videos, kuulavad erinevad inimesed, kes on seda samuti teinud, esimest korda tõsimeeli seda, millest loos räägitakse. Asi on naljast kaugel!
100 aastat naiste aluspesu kolme minuti jooksul

Võib tunduda lausa uskumatu, millist aluspesu naised mitte just väga hiljuti kanda harrastasid. Väga ülevaatlik video sellest, kuidas on muutunud naiste aluspesu trendid viimase sajandi kestel. Vaata ja üllatu :)