Pole midagi paremat kui isiklik kogemus. Selleks, et tuua teieni ideid kõikjalt maailmst, saatsime oma noore püstol-reporteri Londoni kulmusalonge külastama ja täna vaatamegi seda, millised on erinevad kulmu-salongid Londonis. Loodetavasti saad häid ideid nii sisekujunduse kui teenuste osas. Ja tõesti peab tunnistama, et nii mõneski Londoni kulmusalongis käimine on vägagi meeliülendav kogemus, mis kinnitab, et heas kohas peab olema ideaalses tasakaalus kõik - suhtumine, sisekujundus, teenustevalik, vahendid, materjalid jne.

 

1. Vaishaly salong

Vaishaly puhul jäi silma eeskätt professionaalsus. Sind võtake vastu peaaegu meditsiinilises õhkkonnas, kus valitseb täiuslik puhtus ja kliiniline täpsus. Kuna salong pakub ka mitmeid esteetilisi protseduure, siis aitab see kaasa ka väga professionaalse meeleolu loomisele lihtsamate teenuste osutamisel. Alla 50 naela pole mõtet profi-kulmuhooldust lootagi ja tegelikult kulub praktiliselt alati kolmekohaline summa, sest väikeste lisateenuste hinnad isegi ilma jootrahata muudavad arve suuremaks. Lisaks kulmuteenustele saab loomulikult nautida ka paljusid teisi teenuseid, millest, nagu öeldud, on mitmed veidi keerukamat laadi (nooredusprotseduurid, laser-protseduurid jne).


 

2. Browhaus London

Brauhaus on jällegi veidi teiselaadse lähemisega kett, milles on tunda aasiapärast lähenemist. Pole ka ime, sest selle keti salongid on väga mitmes maailma suurlinnas, sealhulgas Shanghais, Hong Kong-s, Manilas, Jakartas, Bangkokis, Kuala Lumpur-is ja Singapuris. Domineerib puhtus ja austav suhtumine kliendi suhtes. Hinnad on isegi mõnevõrra soodsamad, kui mitme teise suurketi salongides ja kulmuhoolduse saab kätte 25 naela eest, kuigi on väga lihtne tellida juurde ka oluliselt kallimaid teenuseid ning tundubki, et teatud kliendisihtrühma jaoks on selles salongis hoopis kõrgemate hindadega pikema kestusega teenused.


 

3. Blink Blink Brow Bar London

Nii, nagu paljud teised, kuulub ka Blink Brow Bar suuremasse iluteenuste brändi ketti, mis dikteerib ka teenuste valiku, brändi esitlemise ja kujunduse. Siin on saadaval kõik kulmuteenused alates lihtsamatest kuni veidi keerukamateni. Teenuste hinnad alagavad isegi ühekohalistest summadest, kuid normaalse kulmuhoolduse puhul peab arvestama ikkagi 50 naelaga. Kogu sisekujunduses domineerib valge ja roosa ja sulle on tagatud praktiliselt identne kogemus sõltumata sellest, millisesse selle keti salongi sa sisse astud.


 

4. Shavata Brow Studio at Urban Retreat

Nüüd kuulub Londoni Shavata Brow Studio ka Urban Retreat salongide ketti. Shavata salongi puhul jääb silma see, et mõneti vastandlikult näiteks Benefiti noortepärasele ja Ameerikalikule lähenemisele on siin rohkem väljapeetust ja ka eakamaid kliente. Loomulikult on teenused äärmiselt professionaalsed ja kulmutöö puhul peab arvestama 50 naelaga minimaalselt. Kuigi, ojah, meie puhul kujunes arveks automaagiliselt 109 naela, sest “möödaminnes” ei saanud ju nautimata jätta mitmeid kõrvalteenuseid, sealhulgas näonahga massaaži, nahakompresse ja muud säärast


 

5. Benefit Brow Bar

Benefit on loomulikult nii kuulus ilutoodete bränd, et selle salongi külastamine on pigem kinnituse saamine juba niigi kõrgetele ootustele. Benefiti Londoni salongide puhul jääb silma väga stiilne ja isiklik lähenemine ja samuti see, et hinnaskaala on väga lai. Kõige väiksema hoolduse saab kätte kõigest 10 naela eest, samas võid kulutada ka mitusada, kui soovid personaalset konsultatsiooni. Mõistagi kasutatakse vaid Benefit tooteid ning iseendalegi märkamatult võid salongist väljuda kotitäie toodetega, mida oled järjest meeldiva teenuse saamise käigus endale ostnud. Tasuta šampuse ja muu kõrval võibki tunduda, et soodsad teenuse hinnad on selleks, et rohkem tooteid müüa, aga kuna see kõik on nii meeldiv, siis me ei pahanda :)