Kui sa ei ole täielikult rahul oma kulmudega (nagu enamik meist ei ole), siis on see sinu jaoks... Kõik meist tahaksid olla Cara Delevingne-d, aga paraku oleme me lihtsalt tavalised tüdrukud, kelle kulmud vajaksi enamasti korralikult turgutamist.

ProBrowsi tüdrukud tegid Buzzfeedi põhjal väikese ülevaate sellest, kuidas on võimalik kulmupikendustega muuta sinu kulmumängu taset.


Enne ja pärast

Kulmupikendused on üheks lihtsamaks viisiks muuta oma kulmud oluliselt tihedamaks ja lopsakamaks. Lisaks annab ka kulmupikenduste paigaldamine koos õige hooldusega oluliselt muuta (ja sageli laiendada) kulmude kuju. Alljärgnevalt näemegi, kui suures ulatuses võivad korrektselt paigaldatud kulmupikendused muuta naise nägu.

Homme vaatame, kuidas näeb täpselt samm-sammult välja kulmupikenduste paigaldamise protseduur ja kuna juba mõne nädala pärast saabuvad ka ProBrowsi uued ja oluliselt kvaliteetsemad kulmupikendused, siis saad seda kõike ka õige pea ise proovida.

Täpse kirjelduse protseduurist leiad meie blogist juba homme...