Copyright ProBrows Europe.

Kuna viime järjest rohkem läbi microblading kulmuprotseduuri, siis ongi siin konkreetsed juhisid tüdrukutele, kes plaanivad protseduurile tulla.

 

1. Vii ennast kurssi toimuma hakkavaga

Loe meie lehelt postitusi microbladingust, et teaksid võimalikult täpselt, mida protseduur endast kujutab. Kui tead, mis täpselt toimuma hakkab, on sul igas mõttes lithsam :) Alustada saad näiteks sellest loost siin.

 

2. Arvesta punetusega

Kindlasti on oluline osa ettevalmistusest ka see, et sa ei planeeriks protseduuri päevale ettevõtmisi, mil pead nägema välja täiuslik. Erinevate inimese nahk reageerib protseduurile erinevalt ja setõttu võib protseduuri järgselt, samal päeval, esineda su kulmunahal punetust.

 

3. Saabu protseduurile minimaalse meigiga

Kindalsti ära tee protseduuri päeval endale tugevat meiki. Kasulik on piirduda minimaalse tavapärase päevameigiga. Protseduuri päeva hommikul ära värvi oma kulme üldse ja väldi isegi meigipõhja tegemist, mis küll välja ei paista, kuid mõjutab nahka.

 

4. Ravimid, mida ei tohi 48h enne protseduuri tarbida

Selleks, et vältida mistahes ohte ja ebameeldivusi, ei tasu 48 h enne protseduuri tarbida Aspiriini, Ibuprofeeni ja teisi valuvaigisteid. Eriti neid, mis on tugeva toimega või ravimeid, mille kõrvalmõjudes sa kindel ei ole.

 

5. Alkoholi tarbimine

Ideaalne on, kui sa 48h enne protseduuri tarbikisd alkoholi minimaalselt või veel parem mitte üldse. Kindlasti tasub protsess edasi lükata, kui satud eelneval õhtul tarbima alkoholi suures koguses ning kavatsed tulla protseduurile pohimellis.

 

6. Väldi tretinooni (Retin A) sisaldavaid tooteid

Selleks, et protseduur õnnestuks maksimaalselt hästi, tasub isegi kuni 1 kuu enne seda vältida Retin A tooteid. See piirang puudutab siiski kulmupiirkonda, mitte su tervet nägu. Seega, kui tead, et sa kavatsed protseduurile tulla, või sul on juba protseduuri aeg teada, lihtsalt väldi A-vitamiini sisaldavate toodete kasutamist kulmupiirkonnas.

 

7. Väldi AHA nahahoolduse tooteid

Kulmupiirkonna naha puhul tasub kahe nädala jooksul enne protseduuri vältida ka AHA (Alpha-hydroxy-acid) tooteid. Samuti tasub olla ettevaatlik kõikvõimalike vananemise vastaste toodetega. Parem on, kui jätad need vähemalt kulmupiirkonnas kasutamata (2 nädalat enne protseduuri).
 


8. Kui oled doonor

Vahetult enne protseduuri ei tasu kindalsti minna verd andma või ennast muul kujul täielikult ära kurnata. Parem on, kui su vereandmise päev ei jääks mitte mingil kujul protseduuri päevale või sellele eelnevale päevale. Samuti ei pruugi olla su veri doonorvereks kõlbulik protseduuri päeval peale protseduuri.

 

9. Kitkumine ja muud kulmuprotseduurid

Kõige parem on, kui sa ei puuduks oma kulme üldse 1 nädala jooksul enne protseduuri. Sa ei tohiks neid puutuda ei pinsettide, niiditehnikaga ega muuga. Samuti otse loomulikult ei tohi kulme nädala jooksul enne protseduuri vahatada.

 

10. Räägi protseduuri tegijale oma allergiatest ja kroonilistest haigustest

Kõikide professionaalsete microbladingu tegijate poolt kasutatavad pigmendid absoluutselt looduslikud ja ohutud. Selleks aga, et teaksime vältida protsessi käigus mistahes teisi vahendeid, mis võivad sulle halvasti mõjuda, tuleb kindalsti enne protseduuri rääkida selle läbiviijale kõigist oma allergiatest ja kroonilistest haigustest (alates väiksematest haigustest hemofiilia ja tõsisemate krooniliste haigusteni välja).


Kui kõiki neid nõuandeid järgid, läheb protseduur kindlasti hästi.
 


LOE LISAKS