Jah, seksikad kulmud panevad alati kulmu kergitama ja täpselt nii see peabki olema. Siin postituses on palju häid kulme ja siin on, millest õppida, kui tahad oma kulmustiili taset lihvida. Kui soovid oma kulme ümber-disainida või huvitud lihtsalt sellest, kuidas paljud staarid seda teevad, vaata neid pilte tähelepanelikult.

Copyright Getty Images.

Rita Ora

Ou-ou-ou! Kulmud, mille toon ei ole sama juuste värviga! Kas see pole mitte kõigi kulmu-disaini reeglite räige eiramine?! Jah, ja ei.  RIta Ora näitab, et ei ole. See on võimalik! Ja tulemus pole sugugi paha.

Copyright Getty Images.

Karlie Kloss

Karlie Klossi on mõtet kadestada mitme asja pärast. Esiteks - ja see pole üldsegi väheoluline - on ta Taylor Swifti parim sõbranna. Awww... aga see pole kõik. Vaata neid täpsete kontuuridega ja samas mitte mingil juhul üle-kitkutud kulme! Teeb kadedaks!

Copyright Getty Images.

Mary-Kate ja Ashley Olsen

Mary-Kate ja Ashley pole lihtsalt võimekad ja tublid ärinaised - nad on ka moemaailma trendiloojad ja päris kindalsti väga väga julged kulmukasvatajad. Nad ei häbene oma kulme, vastupidi  - nad on muutnud lopsakad kulmud väga oluliseks osaks oma üldisest stiilist. Ülekitkumisest ei saa kummagi puhul juttugi olla.

Copyright Getty Images.

Emilia Clarke

Emiliast oled võibolla juba lugenud meie teistest postitustest, näiteks siit. Vaata neid kontuure! Ei ühtegi üleliigset karva ja samas väga tubli lopsakus. Ideaalne kombinatsioon naturaalsete juustega. Jah, Emilia on teenäitajaks korralikult hooldatud kulmude maailmas.

Copyright Getty Images.

Jennifer Connelly

Jenniferi kulmud on aegumatult kaunid ja loomulikud - täpselt nagu ta isegi. Sarnaselt Brooke Shield-iga tundub, et ta vist ei vanane iiagli. Korralik kulmutöö! On, millest eeskuju võtta.

Copyright Getty Images.

Audrey Hepburn

Klassika! Vaata neid kulmukaari! Audrey oli oma ajast ees, näidates, millised peavad olema korralikult hooldatud, tihedad ja tumedaks toonitud kulmud. Jah, see on klassika, mis ei aegu...

Camilla Belle

Milline viimistlusaste ja ideaalne sobivus meigi ja üldise stiiliga. Paljude meelest on Camilla viinud kulmudisaini uuele tasemele. Läbimõeldud ja korrektselt ellu viidud kulmustrateegia tagab kindlalt pilkupüüdva tulemuse.

Copyright Getty Images.

Sophia Loren

Klassika! Sophia kulmudest õhkub aegumatut seksikust - on imetlusväärne, kuidas ka see naine käis oma trendide osas kümneid aastaid ees oma ajast. Väga, väga julge kulmukaar, mis defineerib Hollywoodi glamuuri hetkega. Jah, see on kõige kindlam viis olla pilkupüüdev ja meeldejääv.

Copyright Getty Images.

Lily Collins

Jah, midagi ei ole öelda - väga silmatorkavad kulmud. Julged, lopsakad ja suured. Sellised kulmud defineerivad kogu naise üldilme ja identiteedi. Pole vist juhus, et Lily kulmudel on isegi oma Twitteri konto: @iamthebrows. Respect

Copyright Getty Images.

Eva Mendes

Eva on olnud alati tundud oma julge stiili ja meigi poolest. Talle on omane suur kulmukaar ja täpselt viimistletud kontuurid. Jah, pole mingi ime, et ta nii paljudele naistele ja meestele meeldib.

Copyright Getty Images.

Olivia Palermo

Olivia kulmud on aja jooksul muutunud... Ja loomulikult mitte väiksemaks. Vastupidi! See moe- ja stiili-ikoon on muutnud oma kulmud laiemaks, julgemaks ja suuremaks. Ta kulmud on hooldatud ja ilmselgelt ka korralikult harjatud. Jah, selline tulemus töötab!

Copyright Getty Images.

Bambi Northwood-Blyth

Milline nimi ja millised kulmud! See üli-edukas modell on tunnistanud, et loomulikud ja julged kulmud on kindlasti üheks peamiseks põhjuseks, miks ta on sattunud nii paljude moeväljaannete kaanetüdrukuks. Jah, need kulmud on väga jõulised esile tõstetud. Seni, kuni kulmude omanik need välja kanda suudab, on kõik korras. Ja Bambi suudab!

Copyright Getty Images.

Keira Knightley

Keira pole tuntud vaid oma seksika briti aktsendi poolest. Ta kulmud on juba loomulikult nii ilusad, et ta ei peagi praktiliselt oma naturaalset kulmukaart muutma. See on ebatavaliselt suur õnn ja kindalsti on sel ka suur osa Keira eduloost. Midagi ei ole öelda - väga head kulmud. Meil, lihtsurelikul, tuleb sama tulemus saavutada hea disainitöö ja vajadusel pikendustega.

Copyright Getty Images.

Elizabeth Taylor

Midagi ei ole öelda, Elizabeth Taylor on aegumatult ilus ja ta teadis juba oma ajastul, et kõk peab olema stiilne, tasakaalus ja viimistletud. Oleme täiesti veendunud, et tema edule aitasid kaasa ka ilusad kulmud. 

Copyright Getty Images.

Chloe Grace Moretz

Väike armas ja edukas näitleja, kelle karjääri on stiilitunnetus kindlasti tublisti edendanud. Ja kulmud! On näha, et ta on võtnud endale sihiks Cara stiili. See lähenemine eeldab julgust, kannatlikkust ja muidgui tööd. Sa oled õigel teel, Chloe!

Copyright Getty Images.

Lauren Conrad

Ideaalselt omavahel harmoneeruvad juuksed, silma-lainer ja loomulikult kulmud! Jah, LC on tuntud just oma detailideni läbi mõeldud ja viimistletud stiili poolest. Järjekordne hea näide sellest, kuidas pühendumine detailidele toob kaasa väga pilkupüüdva tulemuse.