Makeup teeb imesid. Ja selle maha võtmine paljastab tegelikkuse, mis ei ole sageli üldsegi nii meeldiv kui me arvata sooviksime. Kas sa tead, milline paistad sa välja ilma meigita teistele? Tee endast pilt ja vaata seda kriitiliselt.

Miks me sellest räägime? Just ilma meigita tuleb välja ka sinu kulmude kvaliteet. On täpselt näha, kui hästi hooldatud, tihedad ja lopsakad su kulmud on. Ja paraku on palju näiteid tüdrukutest, kelle kulmud ilma meigita lihtsalt "ära kaovad". 

Ilusad, tihedad ja hästi hooldatud kulmud "päästavad" terve su näoilme ja välimuse olukorras, kus sa ei ole ennast meikida jõudnud. Kui su kulmumäng on tugev, siis ei pea sa kartma, et kohutad meigivabalt teisi inimesi. Vastupidi. Ilma meigita olekus paljastub nii mõnegi tüdruku ja naise tegelik ilu - nad võivad olla küll teistsugused, kui oleme harjunud, kuid ikkagi ilusad. Ja seda muidugi vaid siis, kui nende kulmud on korras :)