Kes on BNB

Esimene asi, mida sa Bambi Northwood-Blyth-i juures tähele paned, on kahtlemata ta kulmud. Need on võimsad, kohevad ja suured. Ja paljuski tänu oma omapärasele välimusele ja just nimelt nendele superkulmudele on temast saanud tuntud modell Chanel-i ja Calvin Klein-i jaoks. 

Sageli jäävad inimesed lihtsalt neid kulme jõllitama, sest need on sedavõrd erakordsed. Ometi on see edukas tüdruk, kes töötab nii modellina kui ka disainerina, oma olemuselt lihtne ja siiras ning otsekohene. 

Märkimist väärib ka see, et tema tee kuulsuseni on tõesti võrreldav Tuhkatriinu looga. Nimelt jäi ta silma disainer Kirrily Johnston-ile, kui ta püüdis ühele muusikafestivalile aia alt läbi ronides sisse pääseda. Vahetult pärast aia alt kriimustatult välja ronimist tegigi tuntud disainer talle ettepaneku tulla fotosessioonile. Ilmselt on seegi järjekordne tõestus sellest, et ehedat suhtumist ja sisu on võimatu varjata. 

Nüüd tegeleb Bambi Northwood-Blyth aktiivselt oma riidebrändi arendamisega, milleks on B.BAM. See on pisut 90-nendate stiilis julge noortele suunatud bränd, mis kannab edasi tema veidi metsikut ja pigem reegleid eiravat suhtumist.
 

Lahedad BNB insta ja selfie stiilid

Järgnevalt vaatame aga, milliseid lähenemisi on BNB kasutanud, kui ta teeb enadst selfie-sid ja Insgtagram-i pilte. See poeetiline lihtsus ja samas võime minna täielikult üle piiride (valades endale näiteks kausitäie spagette pähe) väärib tähele panemist ja miks mitte ka järgimist.