Kuna meie juures käib järjest rohkem tüdrukuid, kes on valinud microblading tehnoloogias kulmud, küsisimegi nende käest, mis põhjusel nad just sellise valiku tegid. Alljärgnevalt on ära toodud peamised põhjused, mida võid arvesse võtta, kui oled isegi microbladingu peale mõelnud.


1. Loomulikult tagasihoidlikumad kulmud

Ilmselgelt soovime kõik, et meie kulmud oleks ilusad ja lopsakad. Ometi tulenevad juba inimeste biloogilistest ja pärilikest eeldustest suured erinevused kulmukarvade kasvu osas. Seega, kui sulle ei ole looduse poolt antud täiuslikke kulmi, siis on microbladng kindalsti väga heaks lahenduseks. Sõltumata sellest, milline on sinu kulmude algne seis (ja ka siis, kui nende karvad on näiteks mingi haiguse tagajärjel kahjustunud vms), on tulemus ikkagi ühtviisi kaunis. Lisaks on seda sama öelnud ka tüdrukud, kelle kulmud olid algselt küll justkui piisava suurusega, kuid samas väga õhukesed.

 

2. Mugavus

Mitmed tüdrukud, kes naudivad microblading tehnoloogias loodud kulme, tunnistavad et nende hooldamine on tõesti väga mugav. Peamiselt selle pärast, et sa lihtsalt ei pea neid hooldama :) Sa ei pea muretsema, kuidas su kulmud välja näevad, sest oled sisuliselt saanud püsitätöveeringu mugavuse kulmuhoolduse osas, kuid seda loomulikult märksa tervislikumalt ning nahka kahjustamata. Ühe huvitava asjaoluna on mitmed tüdrukud toonud välja ka sellise kasu nagu aja kokkuhoid. Eks kindalsti ole ka see argumendiks, eriti kui varem kulus kulmude “presenteeritavaks” muutmiseks teatud arv minuteid igas päevas.

 

3. Prefektne kuju

Jah, seda on küll mitmed naised, kes selle protseduuri läbinud on, kinnitanud. Kulmude kuju on hoopis teine ning kasutades selleks otseselt ette nähtud professionaalseid SharpBrows tööriistu, on võimalik välja mõõta väga täpselt ideaalsete küljepikkuste suhtarvudega kulmukuju. Kuigi säärane veidi liigagi matemaatilisena tunduda võiv lähenemine on oma olemuselt väga ratsionaalne, räägivad tulemused iseenda eest. Õigesti ja äärmise täpsusega välja mõõdetud kulmuju annab kulmudele (ja tervele näole) hoopis teise ilme ning samuti on võimalik just microbladinguga luua kulmud täpselt sellisesse kohta, kuhu need ideaalselt sobivad.

 

4. Seksikus

See on kahtlemata üks neist emotsionaalset laadi põhjustest, mida kliendid on välja toonud. Ometi on selles suur doos tõtt. Microbladingu jaapanipäraste mõjutustega lähenemine ja väga selged kontuurid kulmunahal ning ilmselt just see kunstipärane täiuslikkus, mida hästi tehtud microbladinguga saavutada on võimalik, tõmbab inimeste tähelepanu su kulmudele. Oleme teinud ka huvi pärast erinevaid nii öelda A-B teste ja tõesti valdavalt peavad ka mehed seksikamaks just microblading tehnoloogias kulme ning sageli isegi siis, kui nad absoluutselt aru ei saa, kuidas, või mis tehnoloogiaga need kulmud loodud on. Seega toimib :)

 

5. Tevislikkus

Oleme pikalt selgitanud seda, mis eristab microblading tehnoloogas loodud kulme tavapärasest (ja igas mõttes vananenud) püsitätoveerimisest. Kuid lisaks sellele on microblading kulmud tervislikumad ka ainuüksi selle pärast, et sa ei pea pidevalt kasutama erinevaid vahendeid oma kulmunahal ja karvadel, et need perfektsed välja näeks. Sel viisil säästad oma näonahka ja kulme, välistad selle, et kulmukarvad saaksid kahjustatud erinevatest ainetest või langeksid välja liiga intensiivse pideva hoolduse tagajärjel.

 

6. Positiivne tähelepanu

Kindalsti seostub seegi põhjus, mida samuti mitmed kliendid on välja toonud, eelmistega. Ometi võib pidada just microblading tehnoloogia eeliseks seda, et sa hakkad saama oma kulmudele tähelepanu õigetel põhjustel. Näiteks püsitätoveeringuga loodud kulmud on samuti väga sageli silmatorkavad, kuid paraku on vaja selleks, et üldpilt naise näoilmest oleks ilus ja tasakaalus, tithi ka väga tugevat meiki teistes näopiirkondades. Microbladingu puhul seda vaja ei ole ja kulmud on küll seda rohkem silmatorkavamad, mida vähem on meigitud teised näoosad, kuid need ei torka silma, kui muust näost eristuvad, vaid jätavad ka siis väga loomuliku mulje.

 

7. Trendikus

Lisaks kõigele muule, on microblading saanud järjest populaarsemaks ka nende tüdrukute hulgas, kes tahavad käia kaasas uuemate trendidega. Siinkohal peame küll toonitama, et meie jaoks on see rohkem kui lihtsalt trend, pigem ikka professionaalne ja täpne töö. Ometi on just mitmed tüdrukud, kes selle protseduuri läbisid, välja toonud selle, et muuhulgas soovisid nad seda selle pärast, et “microblading on trendikas” ning loomulikult saab sellega suremas plaanis vaid nõustuda. Üle maailma on järjest rohkemad naisted erinevatelt elualadelt seda lähenemist eelistanud ning on näha, et see muutub aina rohkem ja rohkem populaarsemaks.


Kui kaalud endalegi microblading tehnoloogias kulmude tegemist, siis soovitame kindlasti valida professionaalne tegija. Eestis on neid nüüd juba mitmeid.


LOE LISAKS